Invoering herziening kwalificatiestructuur

Aanpak invoering

Aanpak invoering

Het Servicepunt IHKS werkt samen met ambassadeurs IHKS. Dit zijn onze centrale contactpersonen die werkzaam zijn op verschillende mbo-scholen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom de invoering van de herziene kwalificatiestructuur. Zij

Eerstkomende bijeenkomsten bij dit thema

23 11
2017
De Dag van het mbo: MBO City en Ambassadeursgala

Recente nieuwsberichten bij dit thema

06-10-2017De rapportage van de tweede monitor keuzedelen is uitgebracht door HerzieningMbo.
02-07-2017Drie regiobijeenkomsten IHKS in Woerden, Sittard en Zwolle
02-07-2017Drie regionale ambassadeursbijeenkomsten in mei en juni goed bezocht.

Tips bij dit thema

Tips vansaMBO-ICT
14-06-2016
In het inspirerende boek 'Dat kan bij ons niet!' vertellen 8 succesvolle, vernieuwende mbo-scholen in Nederland hoe ze erin slagen hun onderwijs om de studenten heen te bouwen, zodat ze beter onderwijs kunnen geven en beter aansluiten op maatschappij.
Tips vanServicepunt IHKS
22-09-2015
Handig om op de grote lijnen de kennis weer even op te frissen: een presentatie van Rini Romme (projectleider servicepunt IHKS) over de herziening van de kwalificatiestructuur
Tips vanRegie-organisatie Herziening MBO
20-04-2015
Op de website van regie-organisatie Herziening MBO staan een aantal korte animaties waarin heel duidelijk de invoering van de herziene kwalificatiestructuur wordt uitgelegd. Het Servicepunt IHKS heeft deze handige, korte animaties op een rijtje gezet.
Tips vanSabine Mul, BTG-adviseur TGO
20-03-2015
In dit filmpje worden toekomstige ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor het onderwijs in beeld gebracht (animatie).